Eerst keer thailand ongeveer drie weken

Vragen en ervaringen.
Moderators: Chang, Patriot, Broom

Moderator: Loempia

Plaats reactie
Bericht
Auteur
Inge
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 330
Lid geworden op: vrijdag 05 mei 2006, 12:14

Re: Eerst keer thailand ongeveer drie weken

#16 Bericht door Inge » donderdag 28 mei 2015, 19:54

Boek de vlucht en de 1e 3 nachten ofzo in Bangkok. Ga idd met de taxi ( ong 12 euro) naar de stad) Hotels op Booking.com boeken en terplekke alles regelen. Van te voren boeken is nergens voor nodig. Op elke hoek zitten boekingskantoortjes waar je echt alles kunt regelen. Probeer wel van te voren een soort route te maken ( kun je altijd vanaf wijken natuurlijk! )
Lonely planet mee.

Bijv. Bkk , vliegen naar Chiang Mai ( boeken bij Airasia ( kan ook de 1e dag in Bkk, alleen wel wat duurder dan van te voren boeken. Blijf een dag of 5 daar , terug evt. met de trein, Ayyuthaya aandoen en daar fietsend alles bekijken ( kan ook met de trein vanuit BKK in 1 dag, uurtje met de trein) Nachttrein naar Surrathani voor het Khao sok park , doe daar de treetops

http://www.treetopsjunglesafaris.com/ echt geweldig! Hebben wij jaren geleden gedaan, nog veel primitiever dan nu. Betaalden toen 180 euro p/p voor 3 dagen incl.eten en excursies. Wij hadden dit wel van tevoren geboekt in nederland.

Daarna lekker eilandjes doen ( ko Phangan, Ko Samui of de andere kant Krabi, Railey ect. Is goed te doen in 4 weken.

Als je toch een en ander wilt regelen ga dan de 1e dag naar Greenwoodtravel in het Prince Palace hotel, zij kunnen veel regelen voor je, zoals de trein , hotels ect. Denk er niet te moeilijk over, Thailand is makkelijk en geweldig! Wij gaan dit jaar voor de 6e keer icm. Myanmar.

Hotel Bkk : http://www.khaosan-hotels.com/

http://www.greenwoodtravel.nl/

Als je nog wat wilt weten hoor ik het wel.

Plaats reactie

Terug naar “Reizen door Thailand”