Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Moderator: Loempia
- De Beweerder
- Expat
- Berichten: 1737
- Lid geworden op: dinsdag 25 oktober 2005, 22:57
- Locatie: Nakhon Ratchasima
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Zo de box van Dirk is weer veilig aangekomen!
Snel in de vriezer en laat de winter nu maar komen.
Dirk bedankt, dat word weer smikkelen en smullen.
http://www.dutchsnacksthailand.com
Snel in de vriezer en laat de winter nu maar komen.
Dirk bedankt, dat word weer smikkelen en smullen.
http://www.dutchsnacksthailand.com
A millionaire in free time, can not save time only use
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 17884
- Lid geworden op: zaterdag 21 juni 2008, 00:24
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Laat ze smaken! Ik heb door zuinig te doen nog een wintervoorraadje rookworsten van de 75 liggen en ook nog frikandellen. Printen44 neemt in maart weer mee en dan wil ik ook de ossenworst van Dirk eens proberen. Plus de Frico kaas uiteraard.
En vandaag heb ik in Udon gekocht speculaasjes en stroopwafelen. Het kan niet op.
En vandaag heb ik in Udon gekocht speculaasjes en stroopwafelen. Het kan niet op.
- brake034
- Expat
- Berichten: 3527
- Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Zo, het werk zit er op, morgen vlieg ik lekker terug naar de Rai met de sudderplaatjes en wat andere spulletjes.
>7 dagen in NL en bijna geen zon gezien......
>7 dagen in NL en bijna geen zon gezien......
Marcel
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 4675
- Lid geworden op: maandag 16 november 2009, 13:52
- Locatie: Leiderdorp
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Tja, dit zijn de donkere maanden.
Wij krijgen daar een compensatie voor in mei en juni.
Vergeet de speculaaskruiden en speculaasplankjes niet. (zie toppic-titel)
Goede reis gewenst.
Wij krijgen daar een compensatie voor in mei en juni.
Vergeet de speculaaskruiden en speculaasplankjes niet. (zie toppic-titel)
Goede reis gewenst.
- Lammert de Haan
- Volwaardig lid
- Berichten: 1538
- Lid geworden op: maandag 12 januari 2015, 19:59
- Locatie: Heerenveen
Re: Doe het zelf in uw
Oei, Beweerder: ziet dat er even lekker uit. Ja: "smullen maar". En geniet ervan.De Beweerder schreef:Zo de box van Dirk is weer veilig aangekomen!
Dirk bedankt, dat word weer smikkelen en smullen.
http://www.dutchsnacksthailand.com
DISCLAIMER:
Het lezen van mijn berichten kan ernstig hersenletsel veroorzaken. Hiervoor aanvaard ik echter geen enkele aansprakelijkheid.
Het lezen van mijn berichten kan ernstig hersenletsel veroorzaken. Hiervoor aanvaard ik echter geen enkele aansprakelijkheid.
- brake034
- Expat
- Berichten: 3527
- Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Prajak, Ruud, graag even een nieuwe PM met het postadres.
Veel oude PM's gooi ik weg ivm met de beperkte hoeveelheid houdbare berichten.
Veel oude PM's gooi ik weg ivm met de beperkte hoeveelheid houdbare berichten.
Marcel
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 17884
- Lid geworden op: zaterdag 21 juni 2008, 00:24
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Doe ik.
En jouw bankrekening en de kosten, zet je die er in het pakketje bij? De porto tel ik er zelf wel bij.
Mag in NL, mag in TH, ik betaal net zo gemakkelijk in euro als in Thai baht als in natura als het maar geen stinkvrucht is zoals de doerian.
En jouw bankrekening en de kosten, zet je die er in het pakketje bij? De porto tel ik er zelf wel bij.
Mag in NL, mag in TH, ik betaal net zo gemakkelijk in euro als in Thai baht als in natura als het maar geen stinkvrucht is zoals de doerian.
- brake034
- Expat
- Berichten: 3527
- Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Komt goed Prajak, gewoon in THB op de SCB is prima hoor.
In natura mag ook maar heb dan liever rookworst als Durian....
In natura mag ook maar heb dan liever rookworst als Durian....
Marcel
- De Beweerder
- Expat
- Berichten: 1737
- Lid geworden op: dinsdag 25 oktober 2005, 22:57
- Locatie: Nakhon Ratchasima
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Voor de geïnteresseerden onder ons, dit kocht ik bij de Makro.
Lekker voor bv een patatje oorlog.
Lekker voor bv een patatje oorlog.
A millionaire in free time, can not save time only use
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 17884
- Lid geworden op: zaterdag 21 juni 2008, 00:24
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Lekker! En smaakt ie als 'onze' pindasaus of zit er een bak 'heet' in ?
- De Beweerder
- Expat
- Berichten: 1737
- Lid geworden op: dinsdag 25 oktober 2005, 22:57
- Locatie: Nakhon Ratchasima
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Licht mild, zeker niet heet.
A millionaire in free time, can not save time only use
- RuudThai
- Expat
- Berichten: 10297
- Lid geworden op: dinsdag 05 juni 2007, 03:29
- Locatie: Sakon Nakhon
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Ik ken 'm wel, dit is een groot pak bij de Makro, kleine pakjes zijn verkrijgbaar bij sommige 7-11's en de Tops.
Het haalt niet bij de lekkere vette smeuïge pindasaus die in Nederland verkrijgbaar is. Misschien moet je er wat extra pindakaas aan toevoegen om dat effect te verkrijgen.
Het haalt niet bij de lekkere vette smeuïge pindasaus die in Nederland verkrijgbaar is. Misschien moet je er wat extra pindakaas aan toevoegen om dat effect te verkrijgen.
- brake034
- Expat
- Berichten: 3527
- Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Jaja blabbla, de volgende keer stuur ik geen gratis sudderplaatjes meer hoor, zo leer je je papheimers kennen.....RuudThai schreef: Ha! Geweldig, mijn dank is grenzeloos!
Marcel
- RuudThai
- Expat
- Berichten: 10297
- Lid geworden op: dinsdag 05 juni 2007, 03:29
- Locatie: Sakon Nakhon
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Je moet de zaken wel gescheiden kunnen houden Marcel.
- brake034
- Expat
- Berichten: 3527
- Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51
Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"
Nou Ruud, dan vraag ik me af waarvoor je vrienden hebt, je raakt ze zo razendsnel weer kwijt!
Marcel