klassiek nederlands gerecht...
Moderator: Loempia
-
- Erelid
- Berichten: 1647
- Lid geworden op: dinsdag 22 februari 2005, 08:53
- Locatie: amphur muang---- khonkaen
klassiek nederlands gerecht...
ik ben het thaise eten even zat , dus
gisteravond een klassiek nederlands gerecht ; visfilet (pla buek) in een mosterdsausje met worteltjes en gekookte aardappelen
voor vanavond staat zuurkool met spek en rookworst op het menu..
ik heb ook nog wat tomatensoep met balletjes
en gebraden gehaktballen, of ballen gehakt in de koelkast staan..
in voorraad heb ik nog wat pakjes erwtensoep van Honig met een paar rookworsten
aldus zal de kat er niet met mijn lege maag vandoor gaan..
willem
gisteravond een klassiek nederlands gerecht ; visfilet (pla buek) in een mosterdsausje met worteltjes en gekookte aardappelen
voor vanavond staat zuurkool met spek en rookworst op het menu..
ik heb ook nog wat tomatensoep met balletjes
en gebraden gehaktballen, of ballen gehakt in de koelkast staan..
in voorraad heb ik nog wat pakjes erwtensoep van Honig met een paar rookworsten
aldus zal de kat er niet met mijn lege maag vandoor gaan..
willem
niets is perfect en niets is blijvend
-
- Erelid
- Berichten: 7282
- Lid geworden op: dinsdag 16 augustus 2005, 16:46
- Locatie: Nong Hang - Kuchinarai - Kalasin
- serpay
- Volwaardig lid
- Berichten: 2399
- Lid geworden op: zaterdag 25 maart 2006, 19:19
- Locatie: kleve en soms nang-rong
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 1165
- Lid geworden op: vrijdag 10 februari 2006, 23:08
- Locatie: Grunn
Willem, de rookworsten neem ik graag een keer voor je mee,
Die bevroren haring gaat moeilijk worden, aangezien we niet direkt richting KK zullen gaan vanaf Nederland.
Lekker Mart slibtong, dat lijkt me import vis? Dacht dat het in koude wateren word gevangen, of is het lokale vis?
Even door de bloem halen, bakken, beetje peper zout, citroensap erover, smullen maar, ik vind het erg lekker, heb het altijd in de vriezer liggen.
Die bevroren haring gaat moeilijk worden, aangezien we niet direkt richting KK zullen gaan vanaf Nederland.
Lekker Mart slibtong, dat lijkt me import vis? Dacht dat het in koude wateren word gevangen, of is het lokale vis?
Even door de bloem halen, bakken, beetje peper zout, citroensap erover, smullen maar, ik vind het erg lekker, heb het altijd in de vriezer liggen.
LEVEN IS HET MEERVOUD VAN LEF
- jumbo
- Expat
- Berichten: 11600
- Lid geworden op: donderdag 23 februari 2006, 07:46
- Locatie: Cha-am
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 265
- Lid geworden op: zondag 30 april 2006, 07:03
- Locatie: Pathum Thanee
-
- Erelid
- Berichten: 1647
- Lid geworden op: dinsdag 22 februari 2005, 08:53
- Locatie: amphur muang---- khonkaen
-
- Expat
- Berichten: 6613
- Lid geworden op: zaterdag 23 september 2006, 04:47
- Locatie: Korat-Thailand
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 1208
- Lid geworden op: zondag 12 maart 2006, 23:53
- Locatie: Weeze/Udonthani.
Re: klassiek nederlands gerecht...
Willem waar haal jij zuurkool???khonkaen schreef:ik ben het thaise eten even zat , dus
gisteravond een klassiek nederlands gerecht ; visfilet (pla buek) in een mosterdsausje met worteltjes en gekookte aardappelen
voor vanavond staat zuurkool met spek en rookworst op het menu..
ik heb ook nog wat tomatensoep met balletjes
en gebraden gehaktballen, of ballen gehakt in de koelkast staan..
in voorraad heb ik nog wat pakjes erwtensoep van Honig met een paar rookworsten
aldus zal de kat er niet met mijn lege maag vandoor gaan.
willem
Werk om te leven leef niet om te werken.
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 1165
- Lid geworden op: vrijdag 10 februari 2006, 23:08
- Locatie: Grunn
Vallen ze jou dan niet uit elkaar?peterd1961 schreef:Je moet je tong niet door de bloem halen!!! dat is zonde. Gewoon peper en zout en in de roomboter, maar wel zorgen dat je boter warm genoeg is!!! probeer het maar eens.
gr Peter
De vis blijft bij mij niet heel als ik dat doe, of is dan de boter niet heet genoeg?
LEVEN IS HET MEERVOUD VAN LEF
-
- Volwaardig lid
- Berichten: 265
- Lid geworden op: zondag 30 april 2006, 07:03
- Locatie: Pathum Thanee
- Ben
- Expat
- Berichten: 6487
- Lid geworden op: zondag 01 mei 2005, 15:44
- Locatie: Bangkok