iemand ervaring met de mahout cursus van greenwoodtravel?

Post hier al je vragen en ervaringen.
Moderators: Chang, Patriot, Broom

Moderator: Loempia

Plaats reactie
Bericht
Auteur
jolly

iemand ervaring met de mahout cursus van greenwoodtravel?

#1 Bericht door jolly » vrijdag 19 mei 2006, 14:07

Hallo,

Heeft iemand ervaring met de mahout cursus die bij greenwood wordt aangeboden? Bij de meeste excursies staan reviews. Hier niet...
Het is een 3 daagse excursie waarbij je op pad gaat met de mahouts en de olifanten, de olifanten in de rivier mag wassen etc...
grts. Judith

P&C

#2 Bericht door P&C » zaterdag 03 juni 2006, 13:35

hoi Judith,

ik weet niet waar ze de mahoutcursus aanbieden, maar wij hebben een dergelijke cursus zelf gedaan in Lampang, onder Chiang Mai. Wij vonden het een hoogtepunt van onze (nu 8 maanden durende) reis!!

Het is erg gaaf om 's ochtends vroeg 'jouw' olifant uit de jungle te moeten ophalen, schoonmaken en dan door een groot meer naar het kamp te brengen. Daar dan wassen in een meertje, waarbij de olifanten er zelf ook veel lol in hebben om elkaar, de mahuts en de gasten onder te spuiten.

Het is indrukwekkend dat jij een dier zo ver kan krijgen dat hij dingen voor je oppakt, zijn been buigt zodat jij op kunt stappen en stopt als jij dat wilt!

Wij hebben het allemaal zelf geboekt via de website van het thail elephant conservation center: http://www.changthai.com Je kunt van 1 dag tot een maand ofzo boeken, en ook andere dagen dan dat zij aanbieden is mogelijk. Wij hebben iets van 90 euro betaald voor 3 dagen, inclusief eten en verblijf. En dat geld was het meer dan waard!

Als je meer wilt lezen over ons olifantenavontuur (en foto's wilt zien) dan kun je dit vinden op onze site: http://www.langevakantie.nl en dan bij het kopje 'reisverslagen'.

Als je meer wilt weten kun je ons mailen, het adres vindt je op de site.

Groetjes, Petra en Charles

Plaats reactie

Terug naar “Ervaringen met reisorganisaties”