Recreational Bangkok Biking Ltd., Bangkok

Sponsoren van het Thailand forum
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Chang
Site Admin
Site Admin
Berichten: 577
Lid geworden op: dinsdag 01 februari 2005, 19:45
Contacteer:

Recreational Bangkok Biking Ltd., Bangkok

#1 Bericht door Chang » zaterdag 21 januari 2006, 14:08

Recreational Bangkok Biking
Recreational Bangkok Biking Ltd. biedt speciaal ontwikkelde fietstochten aan door en in de omgeving van de metropool Bangkok en zal deelnemers een totaal ander beeld van de stad Bangkok geven dan het beeld verkregen door informatieve boekjes en/of reisgidsen. Ongeveer 95% van de routes is verkeersvrij en loopt door een oase van groen.

Bij Recreational Bangkok Biking kunt u kiezen uit een tweetal excursies welke worden uitgevoerd in kleine groepen van maximaal 8 personen.

The Colors of Bangkok (dagelijks om 08.00 uur en 13.00 uur):
Wat is inbegrepen tijdens deze 4 tot 5 uur durende excursie:
• Een unieke en ongeevenaarde Bangkok-fiets-ervaring
• Een typische Thaise lunch
• 2 long-tail boat transfers
• Gids
• Frisdrank/water gedurende de excursie

Gedurende deze tour, die met maximaal 8 personen uitgevoerd wordt, krijgt u de grote verschillen te zien die verborgen liggen in de weerzinwekkende metropool Bangkok. Zo wordt tijdens de fietsexcursie een bezoek gebracht aan een lokaal gelegen Boeddhistische Tempel, een “ sweatshop ” waar ze slippers of shirts maken, een korte boottocht in een longtail boat om de Chao Praya rivier over te steken, U ziet niet alleen luxieuze villa's en appartementen maar u bezoekt ook sommige slum's en de mensen die er wonen en werken. U ziet een open-air Muay Thai school (kick boxing), een door Mon gebouwde chedi, een lokale basisschool en fietsen door het groenste gebied van Bangkok waar u de planten van thuis zult herkennen alleen zijn ze hier iets groter.

Ongeveer elk uur wordt er gestopt om wat te rusten en deelnemers te voorzien van water of frisdrank. Halverwege bieden we de liefhebbers zelfs nog een Thaise maaltijd/snack aan in een lokaal restaurantje.Rickshaw and Hike the Colors (dagelijks om 10.00 uur):
Wat is inbegrepen tijdens deze enerverende wandelexcursie:
• Een unieke en ongeevenaarde Bangkok-wandel-ervaring
• Een typische Thaise lunch
• 2 long-tail boat transfers
• Gids
• Frisdrank/water gedurende de excursie
• Rickshaw-ride (fiets-taxi)

Deelnemers van deze excursie zullen verbaasd zijn wat er zich afspeeld achter de massieve betonnen muren en gebouwen van Bangkok. De excursie begint met een wandeling door het Yannawa district waar een typische lokale tempel wordt bezocht. Vervolgens voert de excursie door een van de armste wijken (slum) van Bangkok. Je ziet, alhoewel de mensen vergeleken naar westerse maatstaven, vrijwel niets hebben, dat ze allemaal tevreden en meer dan vriendelijk zijn.

Dit blijft een authentiek stukje Thailand waar het leven onverstoord in z'n eigen ritme, doorgaat. Het leven langs de kanalen van Bangkok, niet zien terwijl je op een boot zit, maar er daadwerkelijk doorheen lopen. Sommige bewoners proberen een woordje met je te wisselen. Na deze ervaring wordt er in een een longtail-boat gestapt om de Chao Praya rivier over te steken. Eenmaal aan de overkant komt u in een jungle van Cocos-palmen, Bananen-, Papaya & Mango-bomen. Het is zo dicht begroeid dat zelfs fietsers hier niet kunnen komen. Natuurliefhebbers zullen zich hier echt in hun schik voelen. Een klein stukje verder wandelen komen we terecht in een prachtig aangelegd park waar honderden vissen op ons liggen te wachten. Nadat we de vissen gevoerd hebben en genoten hebben van de vogels, eekhoorntjes, wandelen we door naar onze lokaal restaurantje waar u kunt genieten van een lunch.

Als iedereen klaar is met de lunch gaat de tocht verder per Rickshaw (fiets-taxi) om u verder door deze groene oase te vervoeren.

Na een rit van ongeveer 45 minuten ligt de longtail-boat klaar om u weer terug te brengen naar de, meer bekende, betonnen zijde van Bangkok.


Voor meer informatie kijkt u op de website van Recreational Bangkok Biking Ltd.

Recreational Bangkok Biking Ltd.
Baan Sri Kung 350/127,
Soi 71, Rama 3 Road, Bangkok
Tel: +66(0)2-2853867Plaats reactie

Terug naar “Sponsoren”