we hadden vandaag levende kikkers.. de vrouw heeft ze schoongemaakt en de billetjes waren voor mij..
villen en de tenen afsnijden , uurtje laten marineren in witte wijn met peper en zout , platgeslagen teentje knof , peterselie en nootmuskaat..
laten uitlekken , door losgeklopt ei halen en door de bloem... frituren in kleine beetjes tot ze goudgeel zijn...
ik wel lekker , maar ik wordt er springerig van ...
trouwens de mosselen zijn duurder geworden , nu 35thb/kg ... waar moet dat naar toe ?? straks zijn ze niet meer te betalen
willem , nederthai
kohb
Moderator: Loempia
- jumbo
- Expat
- Berichten: 11600
- Lid geworden op: donderdag 23 februari 2006, 07:46
- Locatie: Cha-am
-
- Erelid
- Berichten: 1647
- Lid geworden op: dinsdag 22 februari 2005, 08:53
- Locatie: amphur muang---- khonkaen
ja Sis,
esgargots met kruidenboter en een mooi wit wijntje, zijn ook mijn favoriet , maar ik heb ze hier nog niet gezien..
er zijn hier echter wel wijngaarden in de provincie Loei, hier 200km vandaan...
als we in de buurt zijn , zullen we eens kijken of ze ze hebben...
maar Isanezen zijn niet van die smulpapen .. vinden som tam met papaya , pla raa , tomaatje , citroen en veel chili's al het summum...
willem, nederthai
esgargots met kruidenboter en een mooi wit wijntje, zijn ook mijn favoriet , maar ik heb ze hier nog niet gezien..
er zijn hier echter wel wijngaarden in de provincie Loei, hier 200km vandaan...
als we in de buurt zijn , zullen we eens kijken of ze ze hebben...
maar Isanezen zijn niet van die smulpapen .. vinden som tam met papaya , pla raa , tomaatje , citroen en veel chili's al het summum...
willem, nederthai
niets is perfect en niets is blijvend